GASTENBOEK


Reactie plaatsen

Reacties

Tilly
9 maanden geleden

Biork Aluin deo stick

Ik heb deze gisteren getest en goedgekeurd! Na een hele dag puffen in pairi daiza geen geurtje te bespeuren!

Blij met de aankoop!

Melissa de Leu
10 maanden geleden

Ik heb de Deo voor de eerste keer gekocht en zeer tevreden van blijft echt heel de dag ruiken. En ruikt echt goed ook. Groetjes Melissa

Thiels Cindy
11 maanden geleden

Wauw , super producten . Veel minder afval dus .... veel beter voor het milieu!!! Ik wil het echt iedereen aanraden om de sprong te wagen en de producten eens te proberen . En zeker niet te vergeten Virginie , ze kent haar producten door en door 👍👍👍 dus een heel dikke pluim voor haar en de producten . Grtjes Cindy

Karen Lievens
een jaar geleden

Onlangs kocht ik een shampoobar van Wond'r, ik ben er heel tevreden mee ! De zeep schuimt snel en je hebt echt weinig zeep nodig. De gezichtszeep van Wond'r moet ik nog testen. Ik heb ook een veiligheidsscheermes aangeschaft, het resultaat is veel beter dan met wegwerpscheermesjes (samen gebruikt met de scheerzeep van Wond'r) . Ik ben heel blij met mijn aankopen.

De serge
een jaar geleden

Topservice, topproducten en klantvriendelijkheid vormen hier een Topteam! Doe zo voort!

Tineke Delamillieure
een jaar geleden

De scrub is een FANTASTISCH product. Sinds ik die gebruik is mijn huid veel zachter geworden en ben ik zo goed als verlost van de droge bubbeltjes op mijn armen en brillen. Ook het scheermes en de shaving bar is super Kan niet meer zonder.

Ann de Ville
een jaar geleden

Heb nu voor de 2de keer de deo aangekocht. Voor mij een superproduct. 's Morgens aanbrengen en 's avonds nog een frisse geur.
Mooi ingepakt en persoonlijk geleverd.

Evelien
2 jaar geleden

Persoonlijke service, heel mooi ingepakt en met kleine attentie. Het is ook fijn dat je het pakje persoonlijk kan afhalen en het niet met de post moet opgestuurd worden #eco #duurzaam

Natascha
2 jaar geleden

Vlotte service, oog voor detail, met veel liefde verpakt en topproducten 😊 zeer tevreden!

Sveva
2 jaar geleden

Voor de derde keer heb ik een bestelling geplaatst bij Virginie van Cosiwool. Ik vermoed dat dit genoeg zegt. Vlotte service en verzending, goede producten en vriendelijke/persoonlijke communicatie. Ik ben een héél tevreden klant en raad het iedereen aan.

Jodie Labie
2 jaar geleden

Ik heb ondertussen al een aantal dingetjes uitgeprobeert van Cosiwool: herbruikbare watjes, vegan lippenbalsem, handgemaakte flessenhouder en I love it! Ik ben zo stilletjes aan aan het overschakelen op een meer duurzame levensstijl en dit met producten waar je echt wel geniet van hebt :)

Stefaan
2 jaar geleden

Zeer tevreden van mijn aankoop. :) Dankjewel Virginie

Sveva
2 jaar geleden

Ik heb ecologische en duurzame producten besteld zoals een shampoobar. De bestelling is vlot verlopen en verzonden. Virginie is ook heel vriendelijk en attent, zowel in haar communicatie als bij het opmaken van het pakketje. Heel tevreden van! Dankjewel Virginie.

Kloé
2 jaar geleden

Ik heb al verschillende truien van Cosiwool maar onlangs kocht ik het veiligheidsscheermesje. Dit was de best overstap OOIT. Geen last meer van uitslag of ruwe mesjes die wondjes veroorzaken. Ook is het mega makkelijk uit te wassen waardoor ik het mesje heel lang kan hergebruiken.

Marie
2 jaar geleden

Snelle service, alles mooi verpakt.
Ik kocht de Deo stick vanilla- cherry blossem. Ruikt super lekker en ganse dag geen zweetgeur. Zeker een aanrader!

Rating: 5 sterren
7 stemmen