Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dat kan. Cosiwool doet er alles aan om bij elke bestelling de gevraagde kwaliteit en finesse af te leveren.

Wil je toch terugsturen?
Als klant heb je het recht om aan Cosiwool mee te delen dat je afziet van de aankoop. Dit zonder eventuele kosten en zonder opgave van een reden indien dit gebeurt binnen de 14 kalenderdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de dag die volgt op de levering van je bestelling.

Hou volgende punten in acht bij terugsturen van een artikel:

 • Stuur een e-mail naar info@cosiwool.be om te melden dat je een artikel wil terugsturen.
  • De retourtermijn is 14 dagen vanaf de dag na levering.
  • Je ontvangt via e-mail een retourformulier. Bezorg het formulier volledig ingevuld terug via e-mail naar info@cosiwool.be of opsturen naar:
  Cosiwool
  Grotetstraat 45A
  9500 Geraardsbergen
  • Artikelen die gebruikt of beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd en gaan direct retour naar afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Is je bestelling bij levering beschadigd?
Controleer direct na ontvangst of jouw bestelling onbeschadigd is. Jouw artikel wordt deskundig en veilig verpakt. Indien jouw artikel toch beschadigd is, meld dit zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 24 uur na ontvangst. Stuur een e-mail naar info@cosiwool.be  met een foto van het beschadigd artikel in bijlage.

Verstuur het artikel naar Cosiwool, Grotetstraat 45A, 9500 Geraardsbergen. De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender en worden niet door Cosiwool vergoed (met uitzondering van foutieve of beschadigde levering). Het is aan te raden het artikel via Track&Trace van BPost te versturen. Zo ontvang je een verzendbewijs en een traceernummer.

Cosiwool is niet verantwoordelijk voor het afleveren van het pakket op een verkeerd adres.

Bij ontvangst van jouw retour in goede orde, wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Binnen de 14 dagen wordt het aankoopbedrag (excl. de retour verzendkosten) terug op je rekening gestort. Om de terugbetaling correct in te vullen is een correct IBAN en BIC rekeningnummer op het retourformulier noodzakelijk.

Indien je binnen de 14 dagen na je retour in goede orde echter nog geen betaling hebt ontvangen, stuur een mailtje naar info@cosiwool.be .

 

Prijzen en productinformatie

Al onze prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW, exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Cosiwool houdt zich het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

Cosiwool tracht de product omschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over de aangeboden artikelen door contactname info@cosiwool.be .

Cosiwool behoudt zich het recht een beperkte oplage van bepaalde artikelen in verkoop aan te bieden.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Voor 14u besteld, dezelfde werkdag verzonden (tenzij anders vermeld).

Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€5,70 voor bestellingen onder de € 120. (België)

€16.40 voor bestellingen onder de €120. ( Nederland - Frankrijk - Duitsland )
Gratis voor bestellingen vanaf € 120.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost.

U kan uw pakket afhalen op Dinsdag en Donderdag (18u tot 20u).

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de contacten pagina of info@cosiwool.be

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- Betalen via bankcontact 

- Betalen via credietcard 

Jouw bestelling wordt pas verzonden van zodra we jouw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 1à3 dagen totdat de betaling binnen is. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd nadat jouw betaling is verwerkt. Het is belangrijk dat het correcte ordernummer vermeld wordt op de mededeling van de overschrijving.
Opgelet! Als je betaling niet ontvangen werd na 3 werkdagen, wordt de bestelling geannuleerd.